Olyslagers Assurantiën
Ervaar onze toegevoegde waarde

Zakelijke verzekeringen

Welkom

 

Welkom op onze website. Wij heten u van harte welkom en hopen dat uw bezoek aan onze site voor u een goede kennismaking is met ons bedrijf. U kunt op deze website informatie vinden over onze dienstverlening in verzekeringen.

 

Over ons

 

dirk2

Olyslagers Assurantiën is een familiebedrijf wat op 1 mei 1994 is opgericht door Arnold Olyslagers en in 2005 is overgedragen aan zijn zoon Dirk Olyslagers.

Door onze persoonlijke benadering en een breed pakket financiële diensten kunnen wij maatwerk leveren voor zowel het MKB als voor particulieren. Wij hebben alles in eigen beheer, onze klanten komen zo nooit voor verrassingen te staan.

Wij werken 100% onafhankelijk en kunnen putten uit een grote diversiteit van verzekeraars.

Wij zijn er voor u. Vaak zijn wij de probleemoplosser. Niet de snelle verkoper die alleen maar polissen wil verkopen, maar de vertrouwde en ervaren adviseur.

Het belang en de tevredenheid van de klant zijn onze belangrijkste doelstellingen.

“Uw probleem” wordt ons gezamenlijk probleem. U kunt erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om het voor u op te lossen. Dit doen we al meer dan 24 jaar lang.

 

Werkwijze

 Dat een klant volledig achter ons advies kan staan is voor ons een voorwaarde en voor de klant de garantie dat wij alles in het werk stellen, om ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE te laten ervaren.

Het adviestraject dat wij volgen doen wij om u, na de inventarisatie en analyse van uw vragen, een zo optimaal mogelijk persoonlijk advies aan te kunnen bieden. Na het afsluiten, bieden wij u de maximale service en persoonlijke nazorg.

U bent dan ook zonder afspraak welkom op ons kantoor. Ook zijn wij bereid om gratis en geheel vrijblijvend een gesprek bij u thuis te regelen. 

Indien noodzakelijk zijn wij, voor onze klanten, buiten kantooruren telefonisch bereikbaar.

Wij willen ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE graag met u delen!!

Welkom!

 

Ervaar onze toegevoegde waarde: Hoe....?

Wij zijn geopend van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 - 17:00

Woendag zijn wij gesloten

 
billionphotos 1064333 48x48
Helvoirtseweg 133
5263 EB Vught
 
 
billionphotos 1064334 48x48
073 6563024
 
billionphotos 765943 48x48